Good old john and hunting in the middle of nowhere - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Inge Witte - WaarBenJij.nu Good old john and hunting in the middle of nowhere - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Inge Witte - WaarBenJij.nu

Good old john and hunting in the middle of nowhere

Door: inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

22 November 2009 | Nieuw Zeeland, Wellington

joehoee mensen!!
nou we hebben de auto!! woheoee al 2 weken en wat heb ik toch weer wat meegemaakt!! we zijn eerst naar het noordelijkste puntje van new zeeland gereden! Cape reinga! echt super mooi! wat is nieuwzeeland groen zeg! GROEN IS GROEN hier! super! en het auto rijden haha te mooi! was wel grappig want toen we de auto op gingen hallen! toen wou nadine eerst rijden maar die had nog nooit automaat gereden! dus die zat al met haar linkervoet op de rem te stampen! en te roppen aan de pook! dus toen zij ik zou ik maar ff rijden ik heb al eerder automaat gereden alleen niet links! dus ik rijden in de fucking drukken stad auckland hahah te geniaal! maar het ging goed!

ma de eerste paar nachten in de auto slapen was een ellende! moest wel ff wennen hoor! nadine slaapt in de tent en ik en jackie sliepen in de auto! ma nu gaat het beter! heb me kunnen settelen! haha
na het noordelijkste puntje zijn we terug gegaan naar beneden richting cathedral cove gegaan! hebben daar een wandeling gedaan naar cathedral cove! een gat in een rots was wel super mooi! gelukkig hadden we ook mooi wer! daarna zijn we naar hahei beach gereden want ik had van wat engelse meisje die ik in australie had ontmoet gehoord dat daar een man woonde genaamt john wallace! en dat je daar zeker heen moest! dus wij door die straat rijden maar er waren 2 huizen! en ik wist niet zo goed welk huis! en bij 1 stonden almaal vrachtwagens en allmaal jongeren voor het huis! dus toen dachten we okay we skippen dat wel ff haha! zag er een beetje eng uit!
toen hebben nadine en ik op de parkeerplaats bij hahei beach geslapen! en jackie in een hostel! want ze voelde zich ziek! en de volgende ochtend om 6 uur waren we wakker1 om de zonsopgang te zien! kwam er een oud schattig mannejte op ons aflopen! wij waren net bezig met waterkoken op ons mooie goedkope gastelletje! en toen zij die stop daar mee en kom mee naar mijn huis om daar een kop thee the drinken! en toen vroeg ik ben jij john wallace! en hij keek echt op van! jaa hoe weetje dat! ik zoo jij bent een legende haha! toen zijn we met hem mee naar huis gegaan! heeft hij ontbijt voor ons gemaakt! en liet die al zijn gastenboeken zien van mensen die daar ook al waren geweest en waren gebleven! echt van over de hele wereld! toen zij die waarom blijven jullie niet slapen ik heb genoeg ruimte! dus jaa waarom niet! wij jacky opgehaald uit het hsotel! en toen hebbenw e besloten om daar 2 nachten te blijven haha! echt super! we moesten alleen in ruil voor slaapplekken met hem boodschappen doen! want hij heeft geen auto en mag niet autorijden! ( je meot hier gemiddeld een half uur ijden om ff boodschappen te doen als je niet in een grote stad woont haha ik was dan allang in duitsland vanuit ommen haha)
dus wij boodschappen met hem gedaan! echt wat een lieve man! 75 jaar is die trouwens! en we hebben ff de tondeuse over zijn hoofd gehaald! want hij moest nodig naar de kapper!
we zijn die dag ook nog naar Hot water beach geweest! dat is een strand waar je je eigen keul kan graven en dan komt er heet water omhoog! echt super raar! maar ook super heet! man op sommige plekkenw as thet gewoon kokend water! hahah echt te leuk!
John had ook een kayak die we mochten gebruiken dus nadine hebben ook een keer gekayakt op de zee! echt lachen!
en wat hebben we die 2 dagen lekker gegeten heeerlijk!! maaltijden wat die maakte echt ongeloofelijk! haha
kiek maar naar de foto's dik bord vol groente vlees! herlich!
na 2 super leuke dagen hebben we afscheid van john genomen met tranen in onze ogen! ik wou echt niet weg! als ik meer tijd had was ik zo een maand gebleven! hahah hij noemde me ook altijd Dutchie! omdat namen vond die altijd moeilijk te onthouden! en toen we weggingen zij die je blijft altijd mijn dutchie! haha zo lief!

toen zijn we naar roterua gereden! daar gekeken en toen zijn we door gereden richting te kuiti maar hebben onderweg op een gratis camping gestaan en toen begon het volgnede avontuur! hahah
wij maar rijden en rijden naar die camping tering! duurde eewuen! echt in de middle of nowhere! kwamen we daar aan! op een open veldje! allmeaal hutjes en mensen met gweweren buiten hun tenten en hutten! wij dachten echt wat the fuck! bleek het een jachtgebied te zijn! dus wij in het midden van het veldje parkeren! dachten dat is wel het veiligste plekje! begonnen we met eten koken! kwam er een kerel aan lopen! hij vroeg wat the fuck doen jullie hier! dit is jachtgebied! haha nou deze camping staat in een toeristenboekje dus vandaar1 toen vroeg die of we bij hun wouden komen staan met de auto! dus toen zijn we bij hun gaan staan! en hbben we samen gegeten! wild zwijn! echt heerllijk! en er waren 3 jongens! en de derde kwam later aan! helemaal onder het bloed1 want die had een hert gevangen! maar die kon die niet meenemen want die was te zwaar! toen vroegen die jongens of we mee wouden dat hert ophallen de volgende ochtend! ach ja waarom niet1 dus wij de volgnede ochtend mee op de truck! door het bos banjeren! met van die kerels en geweren! haha echt super leuke kerels! 27 jaar! vet veel gereisd enzo! eentje was echt super leuk! ech teen kerel! als die mij ten huwelijk had gevraagt had ik gelijk ja gezegt hahah!
maar aangekomen bij jhet hert! in 2 stukken gesneden! allebij een stuk op de rug! en weer terug naar de auto! in de auto gegooid en weer terug rijden naar de cmaping plaats! maar ondertussen tijdens het rijden! schreeuwde Gene de rijder goat goat! geit geit1 en die kerels sprongen van de truck af en knalde die geit neer! echt jongen wat ging dat snel! dus toen hadden ze ook een geit erbij! hahah
ze gaan dat vlees verkopen of zelf opeten! echt raar om te zien hoe dat gaat maar was wel leluk!
( pas op met foto's kijken! eigen risico) haha

na het jagen zijn we naar waitomocaves gereden hebben daar een tour gedaan! daar heb je van die glowwormes echt super!
volgende dag wou jacky na de dokter wnat voelde zich nog steeds ziek en het bleek dat ze bronchitis had! dus die wou terug naar auckland om te rusten bij een vriendin!
dus die hebben we op de bus gezet vanuit hamilton naar auckland!
toen zijn wij naar een plaatjse gegaan waar nadine een kano tour kon doen op; de wanganui river!
en toen zijn we naar tongariro national park gegaan! en hebben daar de tongario crossing gedaan van 20 km lang! men wat was dat zwaar zeg! maar wel de moeite waard! echt super mooi!!!
het hoogste topje dat we hebben bereikt is 1900 meter hoog! echt super! en koud! er lag zelfs sneeuw!
in dit gebied waarw e liepen zijn ook de opnames gemaakt van lord of de rings! echt super om te zien! echt apart!
wat een landscahp! verandert echt met de kilometer als je loopt!
(zie foto's) die meren zoooooooo ongeloofelijk blauw! niet te geloven!
na die walk zijn we weer richting weelington gereden waar we nu zitten! hebben ff 1 nacht in een hostel te slapen om ff te wasssen en alles voordat we morgen met de ferry naar het zuidereiland gaan!
we zijn gisteren naar de bios geweest naar new moon! de tweede film van de twilight serie! men wat is het hier een hype! en nadine is er ook helemaal gek van! haha dus ik met haar mee!
ik snap er niet echt veel van van de film want heb de eerste film niet gezien haha!
heb trouwens ook een mooie jas gekocht! wsant dat heb ik hier wel nodig! super koud soms! en regen ahha
vandaag nog een dagje in wellington banjeren en morgen met de ferrry!!
echt super veeel zin in!

nou mensen hier de foto's!
schrik niet van de hunting pictures!
ahhah

en tot snellos maar weer!!

groetjes aan sinterklaas trouwens!
hier zijn ze al helemaal in de kerstzweer haha!

• 21 November 2009 - 23:11

Emily:

Jezus ing wat een avonturen weer! Wat schattig dat zoveel mensen zo gastvrij en aardig enzo zijn :D

*lol @ "clark & gay lawyers" foto. aww en all die arme lekkere dooie beesies! haha wat ziet dat er raar uit die halve stukken hert! nasty bezig daar whiteboy! en wat allemachtigprachtig daar in die bergen!

k kan niet wachten op je volgende jaloersmakende verhaal! heeul veul plezier daar nog :D

xxx

• 23 November 2009 - 09:21

Ellen:

ingieee!
    wat maak je toch veel mee man:D
    Hou je ook een boekje bij?
    Man o man o man wat ziet het er gaaf uit allemaal zeg!
    En die meren ook, whauw!
    Niels komt al bijna heah?:D vet leuk man!
    Heeeeel veel plezier nog!!

kus el

• 23 November 2009 - 14:00

Marie:

Ingeel!
    Waaaauw, wat een super gave foto's! Echt vet! Zo raar dat je zo ver weg bent..
    Gelukkig komt Niels al bijna bij je!
    Heeeel veel plezier meid! xxx

• 23 November 2009 - 22:12

Henk:

Geweldig

Groetn uut Grunn

• 24 November 2009 - 17:09

Madre & Padre:

Wat heb je er weer een echt Inge-verhaal van gemaakt. Het is echt kostelijk om te lezen.
    Ik ben wel bij dat wij in Nederland een andere kerstsfeer hebben dan de kerstzweer in Nieuw-Zeeland. Meissie tot snellos!!!!

• 25 November 2009 - 16:08

Sabine:

heeey!!!

wat een leuk verhaal!!! hahaha vooral die oude man wat een schatje!!! maar wat een vieze foto's van die dieren! nou heel veel plzier nog!!! dike kuss

• 10 December 2009 - 21:05

Jeffrin:

He jongedame hoe is het met je vermaak jij je een beetje weer een leuk verhaaltje zo beleef je nog is wat he, de groetjes en we faxen dikke kus jef.

• 14 December 2009 - 18:11

Sita:

Hoi Inge, je kent me van de avondschool met fotografie. Leuke dingen beleef je weer. En geluk dat je zo lang op de prachtige wereld reis kan.

groetjes

• 14 December 2009 - 22:28

Jolande:

Wat een gaaf verhaal weer. Echt gaaf hoeveel je meemaakt!! Wie had dat gedacht: Ingegie op jacht naar echte dieren. Have fun en geniet er maar mooi van. Groeten van de buren uut `omm

• 15 December 2009 - 11:18

Ellen:

ingieeeeee!
    leef je nog?!!!!:D

• 16 December 2009 - 22:11

Garriet Uut Omm'n:

Heey, die Inge,
    Fantastisch dat je aan mijn 50e verjaardag hebt gedacht!
    Dat je desondanks de fantastische indrukken en het genieten van de vrijheid in den verre, überhaupt denkt aan de verjaardag van de buurman die 50 jaar wordt!
    Hartstikke bedankt voor die mooie kaarten! Uit je reisverslagen kan ik opmaken dat je je er prima (lees Donders!!!) vermaakt en nog lang niet denkt aan naar huis gaan. Geniet ervan!! Veel plezier volgende week samen met Niels! Groeten van Gerrit en Jolande!