Het volgende avontuur is begonnen! AZIE!!!
Door: inge
Blijf op de hoogte en volg Inge
27 Januari 2010 | Australië, Melbourne
joehoeetjes!
hier ff een snel berichtje!
Ik zit nu op het vliegveld van melbourne want ik vlieg over een uur naar Kuala Lumpur Maleisie! woehoee! echt super veel zin in! Mijn plannen zijn een beetje gewijzigt!
ik zat er over na te denken om naar india te gaan! maar dat is nog wel een gedoe om een visa voor aan te vragen en daar had ik geen tijd meer voor! dus toen dacht! waar kan ik dan heen gaan! wat ligt ook wel dichtbij haha:P
INDONESIE!!! ja mensen ik ga naar indonesie haha! ik vlieg zaterdag naar de hoofdstad van indonesie: jakarta dat ligt op het eiland Java.
Dan is mijn bedoeling om over land naar het oosten van java te gaan en vanuit daar een boot nemen naar Bali!
Ik vlieg 21 februari van Bali naar Bangkok want de volgende dag komt mijn lieftallige vriendin Gwen!! echt zooo donders veel zin in!
dus dat is mijn planning voor de komende maand!
Hier nog ff wat ik heb gedaan de laaste weken in melbourne!
Na dat niels weg is gegaan kon ik bij een meisje in huis wonen hier in melbourne die ik heb leren kennen tijdens de oostkust! echt super chill! hoefde alleen maar 50 dollar te btalen voor gas en water en dat voor 3 weken! echt super chill1!
rick zat namelijk ook in dat huis want die kende haar ook! dus dat was wel weer bere gezellig!
afgelopen 3 weken niet heel veel meer gedaan! veel wezen chillen aan het strand en beetje in de stad wezen rondhangen!
we hebben 1 dag een keer een auto gehuurd met nog 3 nl meisjes die ik ken en hebben toen een wijntour gedaan in de yarra valley! dat ligt net buiten melbourne. En dat is een super mooie wijnstreek!
En rick en 2 meiejse hebben de hotelschool gedaan dus die konden mij mooi ff leren wijnproeven! haha
dus ik heb wel weer wat geleerd!
was echt super mooi gebied en echt leuk om dingen te proeven allemaal!
Verder is de Australian Open al een tijdje aan de gang! Dat tennis event! en daar zijn we dan ook een dagje heen gegaan! we hadden een ground pas en een plaatsje in 1 van de grote arena's Hisense arena (das niet de allergrootste)en daar hebben we de zusjes williams zien spelen en ferrer en badagish ofzoiets! dus dat was wel cool!
en je hebt dan ook nog dat hele grote stadion de rod laver arena waar de echt grote namen spelen. Maar daar hadden we geen kaart voor maar we stonden bij de deur want die stond open en toen mochten we ff sneaky naar binnenkijken van die security! dus toen hebben we rodger federer de beste tenniser van de wereld en nog een vent zien spelen!
echt super vet was dat!
en eergisteren 26 januari was het australian day! een soort konninginnedag voor australie haha!
maar ik vond het een beetje tegenvallen!er waren wel alelmaal dingen in parken enzo en live muziek!
onder anderen james morrison was aan eht optreden maar wij waren 5 minujten te laat :( en toen was die al weg!
en oohja 25 januarie was rickie jarig! dus hebben zijn verjaardag ff goed gevierd! bere gezellig!
en ach voor de rest beetje lekker gechilled in het huis en in de stad!
echt melbourne is een super leuke stad! echt heel relax allemaal!
je kunt je hier prima een jaar vermaken!
nou en nu zit ik dus op het vliegveld! en is mijn nieuwe avontuur begonnen!
wel raar hoor om naar azie te gaan en spannend! want het is wel echt een ander land! en ook weer alleen! ik ken echt niemand daar! hier alle vreinden weer achtergelaten haha echt raar! maar waarschijnlijk zie ik rick weer in azie haha! wanneer ik er ook nog zit!
nou mensen ik moet zo boarden!
sorry ik heb geen foto's! moet ik snel maar weer ff doen! kotm goed komt goed!!
en oohja julile kunnen me nu weer gewoon smsnen op mijn Nederlandse nummer! gewoon mijn gouwe ouwe weer! want mijn australische nummer is te duur om te gebruiken!
nou dikke smakkerts!
hier ff een snel berichtje!
dus dat is mijn planning voor de komende maand!
Hier nog ff wat ik heb gedaan de laaste weken in melbourne!
dus ik heb wel weer wat geleerd!
was echt super mooi gebied en echt leuk om dingen te proeven allemaal!
echt super vet was dat!
en ach voor de rest beetje lekker gechilled in het huis en in de stad!
echt melbourne is een super leuke stad! echt heel relax allemaal!
je kunt je hier prima een jaar vermaken!
nou en nu zit ik dus op het vliegveld! en is mijn nieuwe avontuur begonnen!
nou mensen ik moet zo boarden!
sorry ik heb geen foto's! moet ik snel maar weer ff doen! kotm goed komt goed!!
nou dikke smakkerts!
27 Januari 2010 - 13:01
Ellen:
whaaaaaaaaaa wat vet:D
Indonesië!!! Jeeetje, wat een avonturen:p man man man, die inge die doet dat toch maar weer mooi even:)
Lijkt me echt supertof om naartoe te gaan, ook wel eng, weer helemaal alleen! Is daar ook een beetje een backpackersscene? Khoop het:)
En wat komt Gwen al snel joh! Jeetje! De tijd vliegt voorbij als je het leuk hebt (ik heb het totaal niet leuk:P al 1,5 maand aan het leren!!!)
Vrijdag m'n laatste tentamen en daarna een weekje NIKS, heerlijk!
Zaterdag naar de Technootjes. Oh ing, als je terug bent gaan we toch zoveel mooie dingen doen!:)
KUS! -
27 Januari 2010 - 15:00
Jess:
dikke gek!! super mooi allemaal!! ik ben benieuwd hoe je indonesie gaat vinden! Hou ons op de hoogte!!
ik loop maar eens even naar de supermarkt (ook erg spannend)
latertje! -
29 Januari 2010 - 20:49
Henk:
Grappig , dat je naar Indonesie gaat en nog wel naar Djakarta en dan van West- naar Oost Java over land en dan met de boot naar Bali.
Dat hebben jouw opa en ik namelijk ook gedaan in 1993.
Groetn uut Grunn
31 Januari 2010 - 20:16
Jeffrin:
hey wat mooi ja dat je daar heen gaat veel plezier. gr jef