TELEFOON GEJAT!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Witte - WaarBenJij.nu TELEFOON GEJAT!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Witte - WaarBenJij.nu

TELEFOON GEJAT!!!!

Door: inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

01 September 2009 | Australië, Sydney

joehoee!!
nou mijn telefoon is gejat of ik ben hem verloren! hahah erg slim!!
mijn nederlandse nummer en telefoon! dus ben alle nummers kwijt! dus jullie kunnen mij niet meer bereiken! wel via mijn asutralische nummer! erg kut dus! dit is mijn australisch nummer en dat is: 0061 449130140
dus stuur maar smsje met naam eronder en dan kan ik jullie nummer weer opslaan! of een mailtje met je nummer mag ook!

binnenkort weer een lang verhaal! met mijn belevenissen!!

ciao ciao

• 01 September 2009 - 18:40

Je Broer..:

Dat is moooi dom wiggie, dit kost mij weer 2 vierkante centimeter ruimte in mijn bagage straks..

Hmm ik hou niks over..

xx

• 01 September 2009 - 20:09

Marie:

Ingeeee! Vertel weer eens wat leuks! Ik heb zin in een spannend verhaaaaaaal! ;) xx

• 02 September 2009 - 11:54

Lieke:

hee Inge ik kreeg je site van Niels.
    Erg leuk om je verhaaltje te lezen! Ik vlieg zelf namelijk vrijdag richting Sydney en hoop dat mijn vlucht wat beter gaat
    Zie er best tegen op..heerlijk lange zit magoed! je moet er wat voor over hebben he!
    Heel veel plezier nog!
    Groetjes Lieke (DNT)

• 02 September 2009 - 12:49

Jess:

balen chickie.. ik zit nu op stage, maar ik ga mn nummer naar je toe smsen.. en kom inderdaad weer us met een goed verhaal..:D

xx

• 03 September 2009 - 20:47

Niek Erents:

Knutseltie!

Echt iets voor jou, je was altijd al wat rommelig met je telefoon, maar ik denk dat je met een aussiefoon ook wat goedkoper uit bent, In Thailand is dat zeker het geval.
    Ben hartstikke trots dat je het "personal duiklesje" gelijk omgezet hebt in hardcore daden.
    Er zijn duikers zijn er jaren over doen om zulke dikke Napoleon vissen te zien! Lucky you....
    Tipje, neem de volgende keer een hardgekookt ei mee naar beneden dan heb je er zo weer eentje aan de enkels hangen.
    Ze worden op z'n grootst maar 150cm. in doorsnee dus helemaal niet eng...
    We missen je elke dag maar realiseren ons ook dat we mede schuldig zijn aan je reislust en zijn supertrots dat je dit in je uppie onderneemt, Go Girl!!!
    We zullen je avonturen met spanning volgen en lachen ons bij voorbaat al de pleuris bij alle stunts die je ongetwijfeld nog gaat uithalen!
    Dikke kus en take care...
    Niek en Riëtte

• 04 September 2009 - 12:24

Elsemarijn:

Echt een beetje wat voor Inge ja ;) haha! Wij hadden vanmorgen geen water gelukkig ben ik vrij vandaag dus vind ik het niet zo erg haha ;)! Lees mn verhaal maar op de site! En ik zou je mijn nummer ook ff smsen!
    Succes en niet je paspoort kwijt raken he !!! LIefsx else..

• 05 September 2009 - 15:40

Betsy Slotman:

hallo inge nou je beleeft wel wat,maar pas wel goed op je spullen.je hebt nu wel gedoken wat een belevenis.je hebt al veel gezien,ik wens je veel reis plezier,blijf je volgen op je site. groetjes.

• 10 September 2009 - 12:13

Jantje Hingstman: