Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Witte - WaarBenJij.nu Sydney - Reisverslag uit Sydney, Australië van Inge Witte - WaarBenJij.nu

Sydney

Door: inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

22 Augustus 2009 | Australië, Sydney

helloooooo
here i am at sydney all by my self!!
nou de reis is goed gegaan! van hongkong naar sydney had ik twee stoelen tot mijn beschikking! dus ik heb mooi kunnen pitten! de landing was alleen zo beroerd dat ik moest kotsen haha men ik had net genoeg aan 1 zakje! hahah
ik ben toen met een shuttle busje naar mijn hostel gebracht! en heb in het busje een duits meisje leren kennen waar mee ik vandaag had afgesproken!! dus dat was wel leuk!
ik slaap met 5 meisjes op een kamer! dus dat is wel leuk! alleen heel veel mensen zijn samen met een groep of met zijn tweeen!
vandaag had ik dus afgesproken met dat meisje bij de opera house!!! echt super moi maar ik had het groter verwacht in het echt lijkt hij kleiner dan op tv hahaha! toen zijn we naar haar huisje gegaan want zij woont in een appartement bij een jongen in! via een site roomate ofzp gezocht kun je soms bij mensen in wonen voor heel weinig! echt super chill want zij heeft gewoon haar eigen kamer en haar eigen badkamer!! voor maar 180 dollar per week! dus dat is vet chil want ik betaal 23 dollar per nacht voor een kamer met 6 mensen hahah
we hebben samen gegeten hier en zijn met haar huisgenoot wat gaan drinken bij een pub!! god wat zijn die australiers voreg aan de bier! die zuipen de hele dag!! hahah
sinds ik heb overgegeven heb ik nog steeds last van mijn maag dus eten lukt ook nog niet zo dus ik drink heel veel water! hopelijk gaat dat een beetje over want dat is bettie kut!!
vanavond gaan we naar een feestje van haar huisgenoot ergens in sydney!! dus ben benieuwd!! hier beginnen de feestje om 10 uur al dus dat is een super mooie tijd hahah heeerlijk!
het weer is hier trouwens ook goed!! 24 graden overdag en het word om 6 uur savonds al donker en dan kan het afkoelen snachts naar 9 graden! hahah jaa het is hier nu winter!!
nou gwennnnnn gefeliciteeerd!!!!
en else hoe was je afscheidsfeestje! was het leuk!!
nou ik gaa weer nog ff een tukkieee doen!!
ik heb nog geen plannen voor de komende dagen dus ik zie wel en hou jullie op de hoogte!! fotos heb ik ook nog niet veel dus volgende keer!!!

dikke smakkert inge

• 22 Augustus 2009 - 09:39

Padre @ Madre:

Hallo lieve schat je hebt weer een leuk stukkie geschreven hoor in je eigen woorden.
    Het was heel erg leuk en fijn je even te hebben gesproken en gezien op Skype.
    Super programma...!!!
    Op jou site bij bezochte landen is het misschien ook mooi om even de vlag van china bij te zetten...??
    Je moet trouwens ook de groeten hebben van Opa en Oma die hebben we gisteren nog even gebeld dat je goed was aangekomen en dat vonden ze heel erg fijn.
    Nou lekker slapen en tot het volgende kontakt maar weer....!!!!
    Heel veel kussen van ons allemaal.
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 23 Augustus 2009 - 02:20

Emily:

Heeey Doosch! fijn dat de reis goed is verlopen. Leuk dat je nu al mensen leert kennen en goed bezig met de party party in de eerste week al, haha!
    gekotst int vliegtuig? HAHA sjaak! had je nie effen zown lekker pilletje geklapt? :P nou, ik ga slapen..tis hier nu 4.20....tot over 310 dagen :P xxx

• 23 Augustus 2009 - 11:11

Henk :

Fijn dat je al leuke kontakten maakt. Jij bent geen inburgering cursus nodig volgens mij.
    Leuk die reisverslagen.

Groetn uut Grunn.

• 23 Augustus 2009 - 12:03

Ellen:

Heeeeeeeeeeeeee lieve Ingie!!
    Hoe ist? Het klinkt allemaal super leuk joh!:)
    Hopelijk gaat het allemaal een stukje beter.
    Lieve Ing, ff doorbikkelen en heeeel veel plezier nog!

kus

• 23 Augustus 2009 - 13:26

Elsemarijn:

Hi Ing!

Leuk weer een berichtje van je! Heb ik al twee verhalen meegekregen voordat ik weg ben!! Ik ga vanmiddag naar Ricks verjaardag hij is eigenlijk volgende week jarig maar viert het voor mij een weekje eerder:D Het is hier ook nog steeds mooi weer en in Zuid-Afrika is het ook winter maar ook lekker warm hoor 19-22 graden heerlijk :D soms wat warmer soms wat kouder nou meid heel veel plezier en tot je volgende verhaal!!!:D

Liefsx else..

• 23 Augustus 2009 - 13:39

Sabine:

hey lief zusje!

vond het fijn ff je stem te horen vanochtend! hoorde van mama dat je al weer bij de mc was geweest, keurig:D hahaha!
    wil je ook wel ff graag zien snel op de cam! nou veel plzier nog! dikke kus!

• 23 Augustus 2009 - 16:43

Marie :

Haaaa Ingel!
    Wat leuk om je verhalen te lezen! & leuk dat je dat meisje al hebt ontmoet! Gwen en ik zaten gister om een paar min. voor 12 op Skype, maar helaas je was er niet. Het feestje van Gwen was gister gezellig. Vandaag ben ik even bij Rick zijn verjaardag langs gegaan en voor de laatste keer afscheid genomen van Els. Raar hoor, twee van m'n vriendinnetjes op reis.
    Morgen heb ik introdag van de RUG, ik hou je wel op de hoogte hoe het was enz.
    Heel veel plezier daar en laat even weten hoe de party's waren! Dikke kussen van je lieftallige Marie

• 24 Augustus 2009 - 11:20

Jessyfizzle:

haaaaj lieve ing!!!

wat goed om te horen dat het tot nu toe allemaal goed is gegaan(op het kosten na dan haha wat kut zeg) Het is wel gek hier hoor, nu je weg bent.. nou meid, ga ervan genieten en ik ga je verhalen volgen!!

kusje

• 24 Augustus 2009 - 15:39

Gwen & Alida:

Heee lieve Ing!!!!

Leuk je verhalen! Fijn dat je al mensen hebt ontmoet:) Hoe is het nu? Weer helemaal beter? En hoe was het feest? Wij gaan nu uiteten! Doeiii!!

heeeel veel plezier!!!

xxxx

• 25 Augustus 2009 - 11:47

Padre & Madre:

Hallo allemaal, leuk dat jullie reageren en lieve dingen op de site van Inge zetten.
    Inmiddels zit Inge sinds 24 augustus in Cairns en is daar goed aangekomen en zit in een mooi hostel. Blijf leuke dingen dingen schrijven.

• 01 September 2009 - 19:43

Lieke:

hee Inge ik kreeg je site van Niels.
    Erg leuk om je verhaaltje te lezen! Ik vlieg zelf namelijk vrijdag richting Sydney en hoop dat mijn vlucht wat beter gaat;)
    Zie er best tegen op..heerlijk lange zit magoed! je moet er wat voor over hebben he!
    Heel veel plezier nog!
    Groetjes Lieke (DNT)